-
Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Spectacolele noastre au loc șase zile pe săptămână, excepție făcând ziua de miercuri.

Da, se pot cumpăra. Accesaţi secţiunea Bilete din meniul principal www.teatrulnationaliasi.ro și apoi dați click pe link-ul Bilete On-line.

Nu mai sunt bilete disponibile pentru spectacolul ales.

Faceti click pe afişul spectacolului si veţi găsi informaţii generale despre tema abordata. În funcţie de aceasta, puteţi decide dacă este recomandat pentru această vârstă.

Veți fi contactat prin SMS sau pe e-mail si veţi decide dacă doriţi reprogramarea biletelor pentru alt spectacol sau returnarea contravalorii biletelor în termen de 30 de zile de la data suspendării.

Da, se poate dacă descărcaţi pentru fiecare bilet codul QR pentru control acces.

Deoarece pe scena Sălii Mari au loc repetiții, iar spațiul este împărțit cu Opera Națională Iași, vizitele pot avea loc în săptămâna când Sala Mare aparține Teatrului Național Iași, în funcție de programul repetițiilor. Cei interesați sunt invitați să timită un e-mail pe adresa……. pentru a anunța vizita și să sune la numărul de telefon 0734 990 722 pentru mai multe informații.

Prețul vizitei: 20 lei pentru adulți, 5 lei pentru copii și pensionari

Fotografierea și filmarea în timpul spectacolului sunt strict interzise. În schimb, puteți să folosiți camerele în foaier și în sală înaintea spectacolului, în pauză sau la terminarea reprezentației. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Da, mașina se poate parca în spațiul special amenajat din fața Teatrului. De asemenea, în spatele Teatrul Național există stație de tramvai care leagă majoritatea zonelor municipiului Iași.

Accesul la Sala Mare și la Teatrul³ se poate face pe rampa specială realizată conform standardelor în vigoare. Personalul nostru vă stă la dispoziție.

Pentru a nu interfera cu echipamentul tehnic, accesul Wi-Fi este restricționat pentru public. Este recomandat ca telefoanele să fie închise în timpul spectacolului.

© Teatrul National Iași - 2023. Toate drepturile rezervate.

Made with love by Wepixel