Termeni și condiții

  1. Conditii Generale

Prin utilizarea site-ului www.teatrulnationaliasi.ro, proprietatea Teatrului Național Vasile Alecsandri din Iași, vă exprimati consimtamantul, si vă obligați in mod expres si neechivoc, sa respectati toate mentiunile acestui document. Cumpărătorii biletelor sunt obligaţi să respecte regulamentul stabilit pentru buna desfăşurare a spectacolelor.Continutul si software-ul de pe acest site sunt proprietatea Teatrului Național “Vasile Alecsandri” din Iași si sunt protejate de legile române si internationale de copyright. Orice incercare frauduloasa de copiere/modificare/descarcare va fi pedepsita conform legilor in vigoare.

Eventualele conditii pe care utilizatorul ar dori sa le impună acestui acord sunt automat excluse si nu vor fi recunoscute. 

Teatrul Național “Vasile Alecsandri” din Iași isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment “Termenii si conditiile” fără o notificare prealabilă.

 

  1. Achiziționarea biletelor

Achiziționarea biletelor se poate face direct de la agenția de bilete a Teatrului Național “Vasile Alecsandri” din Iași (Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 4,tel. 0232255999, program: 12.00– 17.00, luni, marți, joi, vineri, sâmbătă; miercuri și duminică: închis

Achiziționarea online a biletelor se face prin intermediului platformei www.entertix.ro.

Spectatorii care achiziționează bilete prin intermediul acestei platforme vor respecta Termenii și condițiile stabilite de operatorul/proprietarul acesteia.

Achiziționarea biletelor se poate face și  de la casele de bilete ale sălilor de spectacol, cu o jumătate de oră înaintea reprezentației.

Biletele de spectacol cu reducere se acordă beneficiarilor doar pe baza documentelor doveditoare (cupon de pensie, carnet de elev, carnet de student, legitimații speciale). Aceste bilete nu pot fi înstrăinate.

Persoanele cu dizabilități care beneficiază de drepturile prevăzute de Legea nr.448 din 2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, cu modificările și completările ulterioare, pot achiziționa bilete doar din agenția teatrală și numai în baza documentelor  ce dovedesc gradul de handicap (certificat/legitimatie de încadrare în grad de handicap eliberat de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sau Cardul European pentru Dizabilitate).

Persoanele cu dizabilitati locomotorii aflate în fotoliu rulant sunt rugate să anunțe necesitatea asistării la accesul în sala de spectacole pentru a demara procedura internă privind accesul la rampă.

Accesul persoanelor cu dizabilități în sălile de spectacole se face numai în baza tichetului de acces eliberat de agenție și a documentelor ce dovedesc gradul de handicap. Tichetele de acces ale beneficiarilor în drept  nu pot fi instrainate .

 

  1. Plata biletelor

Plata biletelor se poate face cu un card de credit sau de debit valid atât online cât și de la Agenția teatrală sau cu numerar numai în situația achiziționării de la Agenția teatrală sau de la casele de bilete ale sălilor de spectacole.

 

  1. Modificări, anulări, rambursări

Biletele achiziţionate se rambursează doar în cazul anulării sau reprogramării spectacolului pentru care au fost achiziţionate. În situația spectacolelor anulate, rambursarea contravalorii biletelor achiziționate se poate face în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data comunicării anulării.

© Teatrul National Iași - 2023. Toate drepturile rezervate.

Made with love by Wepixel