ZIUA INTERNAȚIONALĂ A DANSULUI

Specializarea Coregrafie a Facultății de Teatru din cadrul Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași sărbătorește ZIUA INTERNAȚIONALĂ A DANSULUI.

Partener: Teatrul Național Iași

Vor fi prezentate publicului miercuri, 26 aprilie, ora 19.00 la Sala Studio a Facultății de Teatru și joi, 27 aprilie, ora 19.00 la Sala Uzina cu Teatru a Teatrului Național Iași, spectacole de dans contemporan ale tinerilor coregrafi din Iași (drd. Alice Veliche, drd. Pamela Tănasă-Gache și drd. Radu Alexandru) și studenților de la cursurile de Artă coregrafică din cadrul Facultății de Teatru.

Evenimentele sunt coordonate de conf. univ. dr. Lorette Enache.

NOMAD (work in progress)

Andrei TCACIUC

Gabriel SCALSHI

Juan Cruz LUQUE

Vittoria SILLUZIO

Idee și concept: Juan Cruz LUQUE

Light design: Andrei Emilian

Sound design: Juan Cruz LUQUE

Coordonator: conf. univ. dr. Lorette ENACHE

Spectacolul urmărește traseul vieții a unor oamenii diferiți care își caută un sens în realitatea urbană de toate zilele.

RED LINE

Alice VELICHE

Alexandru RADU

Light design Andrei Emilian

Exagerare, abuz, necumpătare, abundență, desfrâu, preaplin, excedent, extremism, prodigalitate, redundanță, sațietate, suplement, supraabundență, surplus.  Mult. Mult prea mult. Mult prea mult de mult. EXCES. De ego, de artă, de timiditate, de ură, de putere, de gândire, de iubire, de zel, de dans, de noi, de muncă, de non-dans, de singurătate, de voință, de tristețe, de lene, de tot și în toate. Cu toții știm că e prea mult atunci când depășim linia roșie.

SIN/SEEN

Andrei TCACIUC

Gabriel SCALSHI

Light design: Andrei Emilian

Identitate vizuală: Aurel ASANACHE

SIN/SEEN este un spectacol de dans contemporan și artă performativă pus în scenă de Gabriel Scalschi și Andrei Tcaciuc despre armonizarea corpului uman și transparența acestuia în fața unui postuman transfigurat cultural, un experiment artistic necesar pentru a surescita atenția și pentru a interoga o dată în plus asupra dilemei privind locul fiecăruia în comunitate și poziționarea individului în raport cu arta.

Biletele pot fi procurate de la Agenția Teatrală
(rezervări tel. 0232 255999) și de pe teatrulnationaliasi.ro,
entertix.ro, myticket.ro.

Mai multe articole

Află noutăți despre spectacole, premiere sau festivaluri.

© Teatrul National Iași - 2023. Toate drepturile rezervate.

Made with love by Wepixel