Dawn Way (Oameni slabi de înger. Ghid de folosire)

Oleg Bogaev

Regia: Radu Afrim

Sala Teatru Cub

Data premierei: 6.12.2012

Creatori

Regie: Radu Afrim Decor: 9.OPŢIUNE Costume: Rodica Arghir Video: Alexandru Condurache Visuals: Setsuna Light Design: Lucian Moga Traducere: Elvira Râmbu

Distribuția

Actor

Doru Aftanasiu

Actor

Andreea Boboc

Actor / Director Adjunct Artistic

Daniel Busuioc

Actor

Anne Marie Chertic

Actor

Ionuţ Cornilă

Actor

Puşa Darie

Trailer

Play Video Play Video

Informații suplimentare

"Să ne lăsăm în grija lui. Ne amintim în unele zile de îngerul păzitor. Pe care-l mai numim şi înger personal. Ceva mai rar însă dăm peste un înger care ne cere nouă, oamenilor, ajutor. Ce ne facem atunci ? Şi mai ales ce ne facem atunci când îngerul are nevoie de grija noastră după ce noi înșine l-am rănit ?"

Radu Afrim

Recenzii

„O dragoste în iarnă, o dragoste târzie, o poveste de viață care te obligă să îți amintești că a fi om înseamnă a trăi permanent în apropierea dragostei sau în așteptarea ei. Un text bun (Nadejda Ptușkina), palpitând de umanitate, de o sfâșietoare tristețe, în ciuda notelor de comedie savuroasă imprimate de regizor. Acestea nu fac decât să sublinieze dramatismul, zbuciumul, sfâșierea interioară, fragilitatea sufletului uman. Se păstrează astfel linia fundamentală a teatrului și a literaturii rusești: lirismul, zbaterea, adierea de tragedie în termeni apropiați fiecăruia dintre noi, sondarea în profunzime a trăirilor, incongruențele și temerile pe care oricine le trăiește, chiar dacă nu întotdeauna le conștientizează.”

Mai multe spectacole

Premieră: 11.02.2023

Sala Studio "Teofil Vâlcu"

Țestoasa lui Darwin

de Juan Mayorga

Durata: 1h 20

Regie: Radu Ghilaș

Premieră: 20.12.2023

Sala Studio "Teofil Vâlcu"

Achit în avans

de Nadejda Ptușkina

Regie: Emil Gaju

© Teatrul National Iași - 2023. Toate drepturile rezervate.

Made with love by Wepixel